6 Yıl Sonra, Yeni Bir Blog

6 Yıl Sonra, Yeni Bir Blog

Tam olarak hatırlamamak ile birlikte, 2012 yılında www.bulutuzer.com isimli blog sayfamı açtım. Çok basitti ve paylaştığım ilk post “Merhaba Dünya” idi. Ve artık o içerikler gitti, alınan yedekler kayıp. :’)

Blog heyecanım 2016 ya da 2018 yılına kadar devam etti ama bu yıllarda isteğim azalmıştı. Ve sonrasında tamamı ile yazmayı bıraktım. Bir süredir tekrar mı açsam, podcast mi çeksem yoksa Medium’da mı yazsam, diye düşünmeye başladım. Ve kendimi tekrardan, GitHub üzerinde Jekyll kurup, ilk blog postumu yazarken buldum.

Neredeydim?

Son paylaştığım post, tamamen bulunduğum yıl ve yaptıklarım ile ilgili kişisel bir yazıydı. O sıralar dirtjump/downhill sporlarına olan ilgim daha da artmıştı. Ben de bu spora olan kabiliyetimi ve mesleki kariyerimi ilerlettim. Bolca sakatlık, eğlence, aksiyon derken, mesleki kariyerimi, yurt içi ve yurt dışı projelerde sürdürdüm. Fakat bir süre sonra spor hayatıma, iş yoğunluğundan dolayı daha az vakit ayırmaya başladım. Bir süre sonra kendimi, e-ticaret uygulamaları ve web sayfalarından kurtarıp daha kompleks ürünler ile birlikte start-up projelerine dahil ettim.

Ne yapacaksın? ‘Todo’

Blog yazıları ile birlikte podcast yayınları yapacağım. Podcast yayınlarımın bazılarında konu ile ilgili misafirlerim, bazıları ise baş başa olacağız. Paylaşacağım podcast ve yazılar genel olarak teknik, sektör , hobi ve arada gündelik yazıları kapsayacak.

Ayrıca blog sayfasında, içime sinecek bir tema hazırlayıp, mevcut giriş içeriğini toparlayacağım.